Wat is EMRO?

EMRO Japan is de wereldwijde overkoepelende organisatie voor alle EM bedrijven. Zij doen bijvoorbeeld onderzoek en ontwikkeling van de EM technologie. Vroeger was dat onder meer gericht op de bodem en landbouw. Nu onderzoeken zij ook nieuwe de werking van nuttige micro-organismen en werken zij aan nieuwe ontwikkelingen m.b.t. EM X Gold in voedsel, cosmetica en industriële productieprocessen.

EM bedrijven zoals EM Agriton werken onder licentie van EMRO. Zij bewaken de kwaliteit en bieden begeleiding bij het productieproces.

Meer informatie over EMRO Japan lees je https://emrojapan.com/. Regelmatig staat er nieuwe artikelen over EM uit de hele wereld op en worden onderzoeken aangevuld. Maandelijks is er een interessant verhaal van Prof Higa te lezen in “Living a dream”.

Bekijk ook eens hun berichten op https://www.facebook.com/emro.japan/ en https://www.instagram.com/emro_japan/. Er is ook een speciale website en Facebookpagina over EM-X GOLD met de maandelijkse column van Dr Tanaka over gezondheid en welzijn. http://emx-gold.com/ en https://www.facebook.com/EMXGOLDJapan/

 

EMRO heeft een prachtig filmpje gemaakt!

 

Dit vind je misschien ook leuk...