Uitnodiging voor EMbessenplukdag │ zat 21 juli │ Wilhelminaoord (Dr.)

Al vele jaren organiseert de EM Vereniging een EMbessenplukdag bij Weldaadbessen van Auke Vonk. Deze zaterdag is dat de één-na-laatste EM Bessenpluk! Vanwege een onoverkomelijke pachtverhoging op het land waar de EM Weldaadbessen zich bevindt is de familie Vonk genoodzaakt dit jaar te stoppen. Gelukkig kunnen we deze zomer nog twee keer plukken!

Zoals altijd krijgt iedereen die deze dag namens de EM-Vereniging komt korting. Voor alle vruchten betaalt u slechts € 4 per kilo. Vanwege de sluiting zijn nu ook de volwassen blauwe, rode en witte bessenstruiken te koop. Dan kunt u voortaan thuis de vruchten ervan plukken.

EMproducten
De EMwinkel.nl staat er natuurlijk ook weer met alle EM-producten, die de gebruikelijke 10% EM-dag korting geeft op alle EM-producten! Het assortiment is sinds vorige jaar weer uitgebreid. Er zijn weer bijzondere nieuwe producten zoals de Hado-bronnen en Bokashi rub oil; je kunt ze ter plekke komen ervaren. Bestelling voor zakgoed of speciale producten kun je doorgeven via www.emwinkel.nl.
Denkt u ook aan de jaarlijkse wereldwijde Bokashi-ballen Actie op 8 augustus a.s. Heeft u zelf een vijver, denkt u aan de sloot in de buurt, de vliet en/of de vijvers bij de gemeente, gooi er een paar bokashi-ballen in om de micro-organismen hun werk te laten doen.

Welkom

Wees van harte welkom bij Weldaadbessen in Wilhelminaoord zaterdag 21 juli – van 10:00 tot 17:00 uur.
Koffie en thee wordt voor je verzorgd. Ineke en Laura Vonk zorgen ook deze keer weer voor heerlijke gezonde zoetigheden en versnaperingen. De EM-vereniging zal die dag van 10 – 17 uur bij de Weldaadbessentuin aanwezig zijn.

Tijd over?

Meer info op www.emvereniging.nl en ttp://www.emvereniging.nl/routebeschrijving/
Weldaad Bessentuin, Koningin Wilhelminalaan 6a, Wilhelminaoord


 

Dit vind je misschien ook leuk...