Toer de cake vervolgt haar route…

25 Jaar actief met EM in Europa. 25 Weken lang een speciale EM taart voor onze voorlichters, verdelers en ambassadeur. We zijn inmiddels alweer 14 weken verder, dus hierbij weer een update van tour de taart. Deze keer het accent op Agriton Home & Garden.

Linksboven: Berto van Deelen met Anouk Stap van Ekoplaza uit Utrecht. Linksonder: Sjaak Willemstein van de Duurzame Tuin uit Waddinxveen. Rechts: Philip van de Grinten van Provinos uit Venlo.

Ekoplaza Utrecht

Ekoplaza Utrecht staat voor biologisch. Ze zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. Ze geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op.

De Duurzame Tuin

Het uitgangspunt van Sjaak Willemstein is een tuin te maken, ‘een duurzame tuin’ en deze te verzorgen met materialen die vrij in de natuur voorkomen. Daarnaast werkt hij met duurzame materialen, zoals gebakken klinkers en inlands hout zoals eiken, kastanje en lariks. Door gebruik te maken van EM, effectieve micro- organismen, het hergebruik van regenwater in de tuin en inheemse beplanting, ontstaat er op een goede manier een duurzame en levende tuin, waar u jaren plezier van zult hebben. Sjaak heeft jarenlange ervaring met EM in zijn hovenierswerkzaamheden.

Provinos

Judith van Andel is dierenarts en Philippe van der Grinten is landbouwkundig ingenieur, hij studeerde veeteelt in Wageningen. Sinds 2012 werken ze met z’n tweeën in Provinos. Zij willen met hun kennis en ervaring graag een bijdrage leveren aan de transitie naar een meer natuurlijke en regeneratieve landbouw, veeteelt en voedselproductie. Bodem(gezondheid) is een belangrijk startpunt om ook de mens, dier en planeet gezond te maken en te houden. Ze zijn ervan overtuigd dat Effectieve Micro-organismen (EM) en Bokashi hierin een hele sterke en mooie rol kunnen vervullen met het opkrikken van de bodem-organische stof en het verhogen van de weerbaarheid van bodem, plant, dier en mens.

Dit vind je misschien ook leuk...