Toer de cake | een vervolg

‘Cake’ in de UK!

25 jaar actief met EM in Europa. 25 weken een speciale EM taart voor onze voorlichters, verdelers en ambassadeurs. Hierbij weer een update van tour de taart. Special voor onze engelse collegae omgedoopt in Tour de cake. Jan en Fran timmeren met Agriton UK al enige jaren aan de weg in Schotland, Wales, Ierland en Engeland. Speciale dank aan Becky voor het organiseren van deze speciale Engelse cake.

Fran en Jan Feersma Hoekstra

Juist hip en modern

Gjalt Jan heeft Rob Bos van Eco-Logisch verrast met een bezoek. Rob en team is al enige jaren zeer actief met bokashi starter en de Bokashi keukenemmers in Amsterdam. Zij zijn ervan overtuigd dat  Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijke, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. Sterker nog: wanneer duurzame en milieuvriendelijke producten op de juiste manier gepresenteerd worden, zijn deze juist hip en modern.

Rob Bos

EM Silage als kers op de taart

Graag bedanken wij het team van Velthof Export Specials voor hun actieve rol bij de promotie van EM Silage. Zij wisten allanger dat dit een succes zou worden in o.a. Oost Duitsland!

‘Het onmogelijke doen we direct, wonderen duren iets langer en toveren doen we alleen op verzoek’, aldus wijlen Johan de Lenne

Gerard Olijmulder, Uwe Henke en team hebben een frisse kijk op gefermenteerd voer en zoals Johan de Lenne gezegd zou hebben: ‘Het onmogelijke doen we direct, wonderen duren iets langer en toveren doen we alleen op verzoek.’

Gerard Olijmulder

Dit vind je misschien ook leuk...