Prominant hoefgel & spray

Op en in de omgeving van levende dieren leven tal van micro-organismen. Sommigen hiervan hebben een ongunstige invloed en kunnen leiden tot mok, regenschurft, rotstraal… Een consequent gebruik van EM helpt het microbiële evenwicht te herstellen.

Prominent gel is 100% natuurlijke gel met EM voor paarden en helpt de flora op de hoef te versterken. Een bezetting met een goede microflora helpt zaken als rotstraal en andere hoefproblemen te voorkomen.

Prominant gel komt in een handige doseerfles (200 ml)  met spuitdop zodat het makkelijk tot diep in de straal aan gebracht kan worden. Consequent gebruik van de Prominant gel helpt het microbiële evenwicht te behouden of te herstellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prominant spray is 100% natuurlijke spray met EM voor paarden en helpt de huidflora te versterken. Het sprayen van Effectieve Micro-organismen over de vacht kan het ontwikkelen van tal van huidproblemen helpen voorkomen. In de winterperiode bijvoorbeeld uw paard onder deken geregeld ‘behandelen’ is zeker een aanrader!

Prominant spray is een sprayflacon (150 ml) werkt zonder drijfgas en maakt het makkelijk om de effectieve micro-organismen lokaal aan te brengen.


 

 

 

 

 

 

 

 

Opgelet: Prominant gel en spray niet gebruiken als ‘ontsmettingsmiddel’ voor open wonden. de intrede van microbiologie in de bloedbaan kan tal van gevolgen hebben.