NIEUW !!! EM Drink; een gefermenteerde drank; 100% natuurlijk!

Er zijn diverse EM producten voor de bodem, plant, dier en schoonmaak ontwikkeld. En nu dan eindelijk… is er ook een EM Drink speciaal om te drinken om zo de darmflora te ondersteunen.

EM® Drink bevat onder meer actieve en levende melkzuurbacteriën die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora. Het is verrijkt met biologische Aroniasap. De aroniabes zit boordevol met vitamine C & K en antioxidanten. Dit ondersteunt het lichaam.

In balans
EM Drink is een friszoete drank die dagelijks kan worden genuttigd. Ook bij verstoring van de darmflora of na een antibioticakuur. De werking van EM Drink is deels gebaseerd op een combinatie van fermentatieve micro-organismen. De stofwisselingsproducten, die bij een fermentatie ontstaan, zijn onder andere vitaminen, enzymen en antioxidanten. Ons lichaam kan deze stoffen opnemen en zo bijdragen aan een goede weerstand. Drink jezelf dus gezond met EM Drink!

Geen suikers
Om de melkzuurbacteriën te activeren en te laten groeien worden ze met suiker gevoed. De suiker wordt 100% verteerd en omgezet in melkzuur. EM Drink bevat dus geen suiker meer!

Hoe drink je EM Drink?

  • Als mocktail; Meng EM Drink met bruisend water, ijsblokjes en munt of rozemarijn of …
  • Maak ijsblokjes met water, munt en klein fruit zoals bessen, kers en stukjes aardbei. Gezond en feestelijk!
  • Gekoeld in de koelkast is EM Drink is heerlijke verfrissende en gezonde drank voor de warme zomerse dagen

Lees meer over EM Drink!

 

Dit vind je misschien ook leuk...