Makkelijk Microferm verdelen met doseersystemen

Heb je grote oppervlakten zoals een kas, paardenboxen of andere dierenverblijven die je wilt behandelen met Microferm? Dan is de Dosatron doseerpomp of het venturi doseersysteem een uitkomst!

Microferm kan eenvoudig via een doseerapparaat automatisch in het water worden geïnjecteerd. Makkelijk en tijdbesparend! Sluit de Dosatron of Venturi op de watertoevoer aan. Wanneer het water de pomp passeert wordt Microferm onder het water vermengd. De geïnjecteerde dosis is altijd in verhouding met het watervolume, zelfs bij verandering van druk.
De Dosatron is een hydraulisch aangedreven pompsysteem. Het Venturi systeem werkt op basis van waterdruk en is eenvoudig zelf te maken.

In dierenverblijven helpt het sproeien met Microferm tegen nare geuren en vliegen. Microferm zorgt voor een fermentatieproces dat mest laat rijpen in plaats van rotten. Gerijpt mest met EM op de weiden helpt organische materialen beter te verteren alsook het bodemleven de activeren.

In de kas ent je met Microferm de bodem met nuttige microbiologie. Deze effectieve micro-organismen concurreren met ziekteverwekkers en zorgen voor een beter balans en weerbaar telen.

Dit vind je misschien ook leuk...