Jaarlijkse EM dag | 11 mei | Boskoop

Een dag van EM micro-organismen en hun fans! 
De gelegenheid van, voor en door EM gebruikers, fanaten, liefhebbers, leken, makers, verspreiders en drinkers om geïnspireerd te raken, te inspireren, informatie op te doen, informatie uit te wisselen en even stil te staan bij de miljarden helpers die Prof. Higa een Earth Saving Revolution noemt, want is er iets wat niet op te lossen is met Effectieve Micro-organismen?

11 mei is alweer het 13de jaar dat deze mooie dag wordt georganiseerd. Komt u dit jaar ook (weer)? U bent van harte welkom in de met EM ondergedompelde Japanse Esdoorn kwekerij van Dick van der Maat. Dick’s biologische acer kwekerij is een bijzonder pareltje in Boskoop, het epicentrum van de uitgebreide sierteelt. Deze gezelligheid op zaterdag begint om 10:00 en heeft een uitloop tot 16:00. De toegang, de koffie en de thee, de informatie, de gezelligheid en het weer is allemaal gratis.

Meer dan 1000 soorten Japanse esdoorns
Bij aanvang ziet u het al, een uitgebreide collectie van prachtige Japanse esdoorns. Er zijn meer dan 1000 soorten te bezichtigen deze dag. Dick van der Maat Japanese Maple Nursery is een kwekerij die geen enkel chemisch bestrijdingsmiddel gebruikt. Door de weerbaarheid van de planten te stimuleren met EM en het inzetten van nuttige insecten, hebben schadelijke insecten en plagen geen kans van slagen.
Door deze natuurlijk kweekmethode overleven ook de natuurlijke bestuivers, zoals: honingbijen, wilde bijen, hommels, etc.
Hierdoor ontstaat er een optimale bestuiving en ontstaan er elk jaar nieuwe soorten Japanse esdoorns (DE Collection). Deze collectie wordt door steeds meer kwekerijen in binnen- en buitenland vermeerderd en verder opgekweekt met Effectieve Micro-organismen. Hoe Dick dit doet kunt u vragen tijdens de EM dag aan Dick en aan Agriton, die samen het systeem hebben ontwikkeld.

Dick, Marjan en hun dochters staan u graag te woord om toelichting te geven over het verzorgen van Japanse esdoorns en u rond te leiden in de kwekerij. Natuurlijk deelt Dick graag zijn ruime ervaringen met EM. Op deze dag krijgt u een aantrekkelijke korting op zijn schitterende collectie. Verder is de EMwinkel aanwezig voor verkoop en het delen van ervaringen van diverse EM-producten. Graag tot ziens op 11 mei!

Bron: EM Vereniging

Dit vind je misschien ook leuk...