Hondenpension De Dalenshof tevreden met Wipe & Clean

In het mooie Land van Maas en Waal is Hondenpension en Trimsalon ‘De Dalenshof’ gevestigd. “Dit is hét pension voor retrievers. De Dalenshof is een familiebedrijf waar gastvrijheid bovenaan staat. Je kunt je trouwe viervoeter met een gerust hart aan ons toevertrouwen”, vertelt Ko van der Heijden. Ook kunt u uw hond laten trimmen in de trimsalon voor alle hondenrassen. Het is belangrijk dat de vacht goed verzorgd wordt.

Dalenshof_groepje Bij De Dalenshof staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Het verwarmen van het hondenpension gaat op een milieuvriendelijke manier. “We hebben hiervoor een ketel die we stoken op hout, pallets en houtsnippers. Door deze toepassing stoken we op een CO2 neutrale wijze de hokken van uw hond warm. Een vervolgstap is een unit met zonnepanelen waardoor we ook de stroom milieuverantwoord kunnen opwekken. De laatste stap is een eigen bron die het schone bronwater uit de diepe grindlagen onder onze boerderij omhoog pompt.”

Voor het schoonmaken van de hokken en terreinen wordt Wipe en Clean gebruikt. “We gebruiken Wipe en Clean nu een paar maanden en dat bevalt ons goed. We merken dat het nu echt schoon wordt. Het vuil komt los en de verblijven ruiken fris en neutraal’, alsdus Ko. “Buiten wordt er flink gespeeld door de honden, maar doen daar ook hun behoefte. De stenen reinigen we met Microferm. Met een rugspuit sproeien we de verdunde Micoferm rond”. Microferm bevat de nuttige Effectieve Micro-organismen die door competitie de schadelijke bacteriën geen kans geven. Zo bevorder je een gezonde leefomgeving.

Naast de verzorging van honden houden zij zich ook bezig in de agrarische sector. Op de Dalenshof worden regelmatig cursussen aangeboden voor hobbyisten.

Hondenpension en Trimsalon ‘De Dalenshof’
Dalenstraat 1
6658 KS Beneden Leeuwen

088 2474 000
www.dalenshof.nl
info@dalenshof.nl

Dit vind je misschien ook leuk...