Honden & Katten

Dalenshof2_Belle
Kattenbak
Het gebruik van Edasil kleimineralen in de kattenbak biedt tal van voordelen. De kleimineralen hebben een hoog vocht absorberend vermogen en binden ammoniak. Bij het verschonen van de kattenbak kan de inhoud in de plantenborder worden ingewerkt waar het gebruikt kan worden om de bodemkwaliteit te verbeteren, een win-win situatie dus!

 

Schoonmaken
Bij het uitwassen van de kattenbak, of het poetsen van de hondenkennel kan het gebruik van Wipe&Clean aan geraden worden om geurhinder te verminderen.
Dosering: 100 ml Wipe&Clean op 10 liter water

 

Waterbehandeling
Stilstaand water gaat snel onaangenaam ruiken. Dit is ook het geval bij de drinkbakjes van onze huisdieren. Het gebruik van de EM-Keramiek pijpjes helpt het water langer dynamisch te houden waardoor het langer vers en lekker blijft.

 

Voeding
Syn-Vital is een gefermenteerd voederadditief op basis van Effectieve Micro-organismen gefermenteerde tarwezemelen. In tegenstelling tot gedroogde probiotica bevat Syn-vital nog levende micro-organismen en hun stofwisselingsproducten; antioxidanten en andere bioactieve stoffen. Het zijn deze stoffen die een positieve bijdrage leveren tot de opname en verteringsprocessen en daardoor als gezondheid bevorderend worden gezien.
Dosering: 5-10 gram per dag per dier