EM Zout

EM Zout wordt gewonnen op een diepte van 612 meter en dit enkel bij volle maan. Het komt van puur, voedingsrijk diep zeewater van Okinawa, nabij het Kume-eiland, Japan. Het zout ondergaat vervolgens een uniek fermentatieproces met EM-X Gold en wordt daarna zongedroogd. Tijdens het productieproces wordt enkel gebruik gemaakt van stomen en natuurlijk drogen door de zon. Alle sporen elementen zijn in een evenwichtige verhouding aanwezig. EM Zout is rijk aan mineralen en sporenelementen zoals kalium en calcium.

Dosering: 1 gram per persoon per dag.

Toepassingen:

  • smaakmaker i.p.v. keukenzout (natriumchloride)
  • als hermineralisatiekuur 3 gr/dag oplossen in een glas water
  • als scrub-middel voor het verwijderen van dode huidcellen
  • als voet- en beenmassagemiddel
  • in tandpasta

Houdbaarheid:

Op EM-X Gold zeezout staat een verpakkingsdatum, wettelijk is het niet verplicht een houdbaarheidsdatum te vermelden. Omdat zout vocht aantrekt is het belangrijk het koel, droog en donker te bewaren.

Inhoud: verpakking van 100 of 500 gram.