EM Spacemate groot

Afbeeldingsresultaat voor spacemate EM"

De EM Spacemate groot is ontwikkeld om de leefruimte in uw omgeving comfortabeler en aangenamer te maken. Het is geschikt voor het neutraliseren van storingsvelden en harmoniseert door de positieve trillingen van de EM®.

De vier cirkels op de rug staan voor mineralen, micro-organismen, water en de mens, die allemaal in harmonie met de aarde werken.
Plaats de Spacemate in het interieur van de auto, naast uw computer of andere elektronische apparaten. Ook geschikt om in je broek of handtas of direct op je huid te dragen. Of gebruik ze gewoon om de kamer te harmoniseren.

Vervaardiging
De Spacemate is gemaakt met EM gefermenteerde klei, kenaf en melamine. Kenaf is een (sub)tropische waarvan de vezels worden gebruikt als versterking. Melamine is een wit, kristallijn poeder en dient onder andere voor stevigheid. De Spacemate verdraagt temperaturen van -20 tot  120 °C.

EM keramiek is gemaakt van hoogwaardige klei uit Japan, die samen met Effectieve Micro-organismen en EM-X Gold in een uitgebreid proces rijpt. Het daaropvolgende bakken levert een unieke keramiek op waarin alle fijne energetische resonanties en EM-informatie worden opgeslagen en vervolgens worden vrijgegeven aan andere materialen.

Onderhoud
Spoel de EM Spacemate een keer per jaar kort onder stromend koud water en laat het drogen. Of laad het op onder infrarood licht.