EM Research Organisation

De EM Technologie is in 1982 ontwikkeld door Prof. Dr. Teruo Higa van de University of the Ryukyus, Okinawa in Japan. De ontwikkeling en toepassing van EM wordt al jaren onderzocht door EM Research Organisation, kortweg EMRO genoemd. EMRO is ook gevestigd in Okinawa, Japan.

Vroeger deed men vooral onderzoek in de landbouw en bodemvruchtbaarheid. De laatste jaren richt EMRO zich ook op energie vraagstukken, biotechnologie, onderzoek en de ontwikkeling van de teelttechnologie van Effectieve Micro-organismen, met name voor melkzuurbacteriën, gisten en fototrofe bacteriën. EMRO is ook betrokken bij de studies over fermentatie m.b.v. micro-organismen en productie van antioxidatieve stoffen.

bottling

EMRO werkt samen met partners in verschillende delen van de wereld. EMRO biedt haar partners, zoals Agriton, technische ondersteuning en (kwaliteits)controle van het productieproces van EM•1. EM•1 ® (de basis voor o.a. Microferm) wordt geproduceerd in 59 landen verdeeld over meer dan meer dan 120 landen nu. Agriton is voor Nederland en enkele omringende landen een gecertificeerde producent van EM. Daarom mogen onze producten met EM het bekende EM logo dragen.logo_EM

EMRO wil bijdragen aan een samenleving die gebaseerd is op co-existentie en gedeelde welvaart door middel van het bevorderen van duurzame landbouw en milieubehoud.  Met de verspreiding van EM technologie worden tal van EM-gerelateerde producten ontwikkeld op diverse terreinen. Meer informatie op www.emrojapan.com

worldmap_g

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie