EM op Groenmoes | 7 & 8 maart | Boekel

EM Verkooppunt en EMbassadeur De Duurzame Tuin staat dit jaar met allerlei EM producten op de Groenmoes. Deze markt is een echte aanrader! Kom ook eens een kijkje nemen!

Groenmoesmarkt is een totaalmarkt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel. 90 specialisten uit Nederland en Vlaanderen komen hier bij elkaar. Het woord ‘totaalmarkt’ heeft betrekking op de breedte van het aanbod dat tuinoverstijgend is (ook eetbare, in het wild voorkomende planten) maar behalve commercieel, ook zeer informatief is. Hier kun je je kennis verrijken op gebieden als biologisch moestuinieren, biodiversiteit, stads- en buurttuinieren en praktische, op een aanschouwelijke wijze gebrachte voorbeelden van groenteteelt zien.

De Groenmoesmarkt is een specialistische markt voor wie bewust in het leven staat en zal daardoor veel mensen aanspreken die actief zijn op tuin- en natuurgebied. Het is dan ook niet alleen een verkoopmarkt maar je vindt er ook informatie over het zelf gezond bezig zijn, over gezonde voeding, het versterken van natuurwaarden en de terugkeer naar eerlijk en historisch zaadgoed.

De Groenmoesmarkt wil een ontmoetingsplek zijn om kennis en plezier te delen voor hen die op een gezonde manier met eerlijk voedsel bezig willen zijn. En daar kunnen we ons helemaal in vinden!

Zaterdag 7 en zondag 8 maart van 10:00 tot 17:00 uur.
Entree is € 7,50 en je kunt gratis parkeren.
Kijk voor meer info op Groenmoes en De Duurzame Tuin.

Koperen Sporen (links) is met hun prachtige tuingereedschap ook weer aanwezig. Zij verkopen ook boeken over EM.

Dit vind je misschien ook leuk...