EM kraam op Tuin & Sfeer beurs | 14 -17 feb | Groningen

Bezoek het grootste Noordelijke Tuinevent, Tuin&Sfeer van 14 t/m 17 februari 2019 in Martiniplaza Groningen. Hier vindt u veel inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en het buitenleven. Geniet, ontdek en beleef!

EM verkooppunt ‘Natuurlijk Puur‘ staat op deze beurs om al uw vragen te beantwoorden. Eigenaresse Aline Uitham vertelt: “Natuurlijk Puur is verkooppunt van biologische dierenvoeding en natuurlijke producten voor dier, plant en bodem.  Gezondheid begint bij gezonde voeding, afkomstig van een gezonde bodem. Een bodem in balans, waarbij geven en nemen met elkaar in evenwicht zijn. Alle producten die wij aanbieden zijn erop gericht het natuurlijke evenwicht in bodem, plant of dier te herstellen of deze te behouden. Ons uitgangspunt is de wijsheid en de oerkracht uit de natuur. De visie van EM Agriton en haar EM producten sluiten hier goed bij aan.” Natuurlijk Puur is gevestigd in Zijldijk en heeft een afhaalpunt in de stad Groningen.

Natuurlijk Puur staat naast Koperen Sporen. Naast hun prachtige tuingereedschappen verkopen zij ook EM boeken en zijn fervente gebruikers van de Bokashi-emmer.

Op deze beurs vindt u onder meer aangelegde tuinen in diverse ontwerpstijlen, voorjaarsbloeiers, de nieuwe collectie terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierherkwerk, overkappingen, tuinhuisjes en blokhutten. Wilt u uw kennis over tuinieren verbreden? Elke dag zijn er doorlopende lezingen door deskundigen op tuingebied. Schuif aan en laat u inspireren in het Tuintheater!

 

Openingstijden
Donderdag 14 februari: 13.00 – 18.00 uur
Vrijdag 15 februari: 13.00 – 21.30 uur
Zaterdag 16 februari: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 17 februari: 10.00 – 17.00 uur

Meer informatie? Bezoek dan de website van Tuin & Sfeer

Dit vind je misschien ook leuk...