EM Challenge, Tour de taart & Zomer groet

In Parijs is de aftrap van de EM Challenge gestart door Jurgen Degraeve van EM Agriton uit België. Na Professor Higa wordt de fles EM-1 via Jurgen door gegooid naar Emmanuel Chevilotte uit Frankrijk. From Paris to …

Doet u meer met de EMchallenge? Bekijk het op facebook. Wij dagen een ieder graag uit om deel te nemen!

25 Jaar EM acties

Rechts: Professor Higa start de EM Challenge vanuit Okinawa, Japan. Links: Taart voor Auke Vonk van Weldaad bessen, personeelsfeest bij Agriton en Gerrit Age van Runia Fourage

Links: Veehouder Riekele Attema ontvangt EM filmploeg uit Japan in 1997. Rechts: 25 Jaar EM promotie sticker, Tour de taart voor Mira International en Handelsonderneming Reitsma.

Zomergroet 2020

Agriton Zomergroet 2020

Dit jaar viert Agriton Group Nederland samen met haar dochter-ondernemingen de verjaardag van 25 jaar EM® Effectieve Micro-organismen in Europa. Helaas is onze geplande EMRO’s European Partner Meeting – met als thema de toekomst van EM® – uitgesteld naar volgend jaar wegens de coronacrisis. Niettemin is 2020 een bijzonder jubileumjaar voor ons – van 1995 tot 2020 de opmars en het succes van EM®!
Graag vieren wij dit samen met u en willen wij u bedanken voor uw enthousiaste afname van onze producten de afgelopen jaren. Wij hopen de komende 25 jaar weer met veel bevlogenheid onze ideeën, onderzoeken en producten aan de man te brengen en wij nodigen u graag mee uit op deze innovatieve, toekomstige reis!
Bezoek 25-jaar-em-in-europa voor een inkijkje in onze historie. En bezoek ook eens onze www.agriton.eu pagina en maak kennis met onze dochters. Het geeft een mooi beeld in hoeveel Europese landen er inmiddels met EM® wordt gewerkt.

Wij wensen u een mooie zomer

Dit vind je misschien ook leuk...