Bokashi niet te missen op RotzooiFestival | 26 mei | Ede Smaakpark

‘De rotjongens’ Christian (auteur ‘Verrot Lekker’) en Meneer Wateetons (auteur ‘Over Rot’) organiseren op zondag 26 mei 2019 de derde editie van fermentatiefestival ROTZOOI, in samenwerking met Keukengeheim – culinaire evenementen.

ROTZOOI plaats op het Smaakpark in Ede. Er zijn diverse interessante workshops en lezingen te volgen. Op de fermentatiemarkt vind je 24 kramen met de lekkerste rotzooi: van pickels tot probiotica, van kombucha tot kimchi, van tempeh tot tsukémono. Op de markt kun je ook fermentatietools aanschaffen of leren ze zelf te maken. Ruil je starters met anderen, of schaf ze gewoon aan. Op het terras van de markt strijk je neer voor een wijntje, wild biertje, een Remeker tosti, een wrap met lekkere gefermenteerde vullingen of een burger met dito pickles. Kijk hier voor alle kraamhouders. Dat wordt smullen!

Wat is een fermentatiemarkt zonder Bokashi ?
Agriton staat samen met De Duurzame Tuin op de kraam. Kom gezellig langs voor een praatje en je al jouw vragen. We helpen je graag. Behoefte aan meer verdieping? Kom ook naar de lezing om 11.00 uur. Een goede start van de markt!
Meld je hier aan voor de lezing over Bokashi

Locatie 26 mei
Het SmaakPark is op 7 minuten lopen van intercity station Ede – Wageningen. Kom je liever met de auto? Het beste navigeer je via google-maps, het SmaakPark is daarop als locatie gepind. Het adres: Nieuwe Kazernelaan 2, gebouw D15, 6711 JC Ede

 

Dit vind je misschien ook leuk...